Üdvözlet!

Kedves látogató!

Szeretettel köszöntünk a Harmónia Furulyaegyüttes honlapján.

A Harmónia Furulyaegyüttes 2003-ban alakult 12 fővel Miskolcon egy zenei tábor alkalmával. Együttesünkben több korosztály képviselteti magát. Próbáinkra az ország különböző pontjairól gyűlünk össze: Gáborján, Hajdúböszörmény, Debrecen-Józsa, Nyírtura, Nyírpazony, Hajdúhadház, Szolnok, Veszprém, Budapest, Miskolc és környéke. Előadásainkon korálok, korálvariációk, spirituálék hangzanak el.

Elsősorban egyházi rendezvényeken lépünk fel, de igyekszünk a templomokon kívül is örömöt szerezni zenénkkel idősek otthonában, vagy térzenék alkalmával.

Évente egyszer egyhetes tábort szervezünk, ahol többet tudunk gyakorolni, valamint év közben is rendezünk egynapos összejöveteleket. A magas útiköltségek, nagy távolságok és a különböző elfoglaltságok miatt sajnos ritkán tudunk találkozni. Célunk, hogy anyagi lehetőségeink bővülésével gyakrabban próbálhassunk és rendszeresebbek legyenek a fellépéseink.

Támogatásokat szívesen veszünk utazásainkhoz, hangszervásárlásainkhoz az alábbi OTP számlaszámra: 11734004-20381446,” Harmónia” megjelöléssel.

A Furulyaegyüttes

Az együttessel, zenénkkel, ill. a weboldallal kapcsolatos észrevételeket szívesen fogadjuk.

 
 
  © Copyright 2006 Furulyaegyüttes. All Rights Reserved.